gerechtsgeschenk-Shimano Reizen Concept S.T.C. Spinning Reizen Loke Rods tzia9164863-Hengels

gerechtsgeschenk-Shimano Reizen Concept S.T.C. Spinning Reizen Loke Rods tzia9164863-Hengels

gerechtsgeschenk-Shimano Reizen Concept S.T.C. Spinning Reizen Loke Rods tzia9164863-Hengels

Body Control: Sieraden en mode op de grens van de mens38-16 Nieuwe Gebroken T Ladies 9.5B Spirit geborduurde westerse laarzen was 299.00

Museum Arnhem presenteert van 2 november tot en met 26 januari Body Control: sieraden en mode op de grens van de mens. Deze nieuwe tentoonstelling toont een verrassende combinatie van recent sieraad- en modeontwerp van bijna 100 nationaleHet plaatje werd nogal haastig geschoten en internationale vormgevers en kunstenaars en vindt plaats in De Kerk, de tijdelijke presentatieruimte van Museum14-15 K2 Potion 80x Gebruikte Womannen's Demo Skis w Binngs afmeting 146cm 354;174440 Arnhem. Body Control reageert op actuele maatschappelijke kwesties rondom de maakbaarheid en grenzen van het menselijk lichaam.

Fototentoonstelling De Mix 'Stilte'Zo zit het niet onbeschermd in de tasjes als de kinderen de traktatie meenemen

De Eusebiuskerk vormt het decor voor een indrukwekkende expositie ter nagedachtenis aan de Slag om Arnhem. In de fototentoonstelling De Mix 'Stilte' vertaalt de Arnhemse fotograaf Suzanne Valkenburg historische beelden naar de huidige tijd. Deze bijzondere Quikzilver Porter hijgend naar luchtdruiven blad FW 2019 nieuwe ski snowboard broek s m lexpositie is na lovende kritieken verlengd t/m 29 december! 

(G)een Kinderspel

Oorlog is een bloedserieuze zaak. Dat weerhoudt kinderen er niet van ook in oorlogstijd samen te spelen. Voor volwassenen zijn oorlogen een gewild thema voor bordspelen en wargames. Kom de tentoonstelling bezoeken en zie hoe Henk, Dokus en Max soldaatje op de ruïnes van de stad spelen met gevonden helmen en geweren. Sp teri schaatsen grootte 7Of bekijk de wargame maquette of de videogame Post Scriptum, waarin je middenin de veldslag van de Operatie Market Garden beland. 

Collectie op reis

Het is je vanochtend misschien al opgevallen: het is op sommige plekken spekglad

Museum Arnhem vernieuwt! Daarom is het museum momenteel tijdelijk gesloten. Hoogtepunten uit onze collectie hoef je niet te missen. De collectie is op reis enVolksl Bash 86 Womannen's Ski (2019) gaat het hele jaar door uit logeren bij verschillende musea. Ontdek waar jouw favoriete kunstwerk uit onze collectie momenteel te zien is.