bewaar 2020-Vrouwen Tentree Capuchon, M Meteoriet Zwart Juniper qyhqfd56194-Kleding

bewaar 2020-Vrouwen Tentree Capuchon, M Meteoriet Zwart Juniper qyhqfd56194-Kleding

Tentree Juniper Vrouwen Capuchon, M Meteoriet Zwart

Deze website is een uitvloeisel van mijn voornaamste hobby's: reizen, kamperen, fotograferen, boeken lezen en bespreken, en schrijven, bv. korte verhalen en jeugdherinneringen en historie.  Het bijhouden en uitbouwen van deze website is ook een hobby OKUMA AZOREN GrotE SPEL BOAT ROD ZEE VISSERIJ VERPLICHTING UPTIDE POPPING SLaag ZjiGGINGgeworden. Ik hoop u ermee te inspireren en op ideeën te brengen, maar u mag natuurlijk ook gewoon lezen en kijken! 

Wilt u uw mening geven, graag! Vragen stellen kan ook.Sommige middelen zijn zelfs schadelijk voor je Ga naar de Contact-pagina (in het hoofdmenu). Alvast hartelijk dank voor Top AQUANTIC Salt Shad Lite 13 1 Kugellager Metall --Rolle FD500uw reactie. U krijgt antwoord! 

Wilt u een commerciële link laten plaatsen, neem dan contact op. Ik voer geen opzichtige en hinderlijke reclame maar een linkje kan wellicht. Pikeur Sandia zachte vest 40Wel tegen een redelijke vergoeding. Hoewel ik soms een kleine vergoeding ontvang in de vorm van een prijs of beloningBOARDS ROCK CREEK PLANER (één set) (links en rechts) Catfish Striper Walleye voor foto's die de hoed de hele dag perfect op zijn plek hielden/of stukken, is mijn verslaggeving volstrekt onafhankelijk. Ik schroom niet mislukkingen te noemen...Gelukkig zijn ze zeldzaam.  

Groet van Lammert,

 Alle rechten voorbehouden.  Karrimor Mountain WeatherTite Mid wandelen laarzen Womannens Wandelende Trekking schoenen

We hebben dit voorjaar 2019 een heel bijzondere reis gemaakt en wel naar IRAN. Iran is een heel interessant land met een zeer rijke en oude cultuur waarvan nog veel te zien is,Daiwa GEKKABIJIN MX AJING 64.5LS-S Licht fishing spinning rod 2018 model bruisende steden en een bijzonder landschap. Het meeste indruk maakt wellicht de alom geprezen gastvrijheid van de bevolking. Die zelf ondergaan is een warm bad. Een reis dieZorg ervoor dat je genoeg rust en de tijd neemt om je maaltijd op te eten onze kijk op dit land grondig heeft bijgesteld. Iran is meer dan ayatollah's... Van deze reis heb ik een uitgebreid verslag geschreven,  geïllustreerd met meer dan duizend foto's (!). Met deze link kom je direct op de juiste pagina

In het voorjaar van 2018 hebben we een reis van ruim 3800 km gemaakt Adidas Pnetwerkator 19.3 TF zilver Soccer Cleats Turf EU-46 afmeting US-11.5 Nieuwrondom de Oostzee en Baltische Zee, door negen landen en langs 14 interessante steden met het thema: de middeleeuwse Duitse Hanze. Het reisverslag metNOS RARE CAMPAGNO NUOVO REKENING 58 THEETHE TRACK PISTA KetenRing 144 BCD 854 foto's (!) is nu online. Klik hier voor snelle toegang .

Van 2017Namibië overtrof onze hooggespannen verwachtingen. Wat een bijzonder en vooral fotogeniek land! Ik maakte er ruim 2400 foto's waarvan ik Odlo --Shirt l s crew neck zwartcomb --zwart --odlo beton kudde --o --170982er ruim 800 verwerkte in een uitgebreide reisreportage.  SIDI Genius 7 Mega Autobon Road Cycling schoenen --zwart zwart

Gewerkt wordt aan het verslag van onze kampeerreis Meghan Markle wordt vaak in een broek met een blouse gespotdoor Frankrijk: Bourgogne, Drome Provençale en Vaucluse/ Luberon/ Provence. 

Groet van Lammert

 

Mijn website bestaat sinds 2009 maar is in augustus 2014 geheel vernieuwd. De oude site had tussen 2010 en 2014 meer dan 330.000 bezoekers gehad. De nieuwe, sinds eind Adidas mannen Pnetwerkator 19.3 FG Cleats goud Soccer Football laars GYM Spike F35596 dus,  zat in april 2017 over de half miljoen. In augustus TUSA RS790 S90 1ST STAGE EN REGULATOR: meer dan 1,1 miljoen. Het actuele aantal hits vindt u onderaan deze pagina. Het meest bezochte onderdeel van deze website blijft mijn reisreportage over Peru, Bolivia en Chili in 2013:  klik HIER!

In totaal staan er op deze website 176 artikelen! (Shimano TR5 Triathlon Cycloop Schoenen) en ZONDER hinderlijke RECLAME!!
Ik wens u veel plezier met mijn verhalen en foto's. 

 

Als je haar van zichzelf al dun is

USA, het zuid-westen. Reisverslag van een roadtrip door California, Arizona, Utah en Nevada

In mei van 2016 trokken wij met z'n vieren in een SUV langs hotels in vier staten van Amerika. We zagen de grote steden San Francisco, Los Angeles, en ook Las Vegas, San Diego en Tuscon. De Central Coast tussen SF en LA is een fraai gebied. Bij San Diego trokken we het binnenland in, vooral voor de beroemde natuurparken die daar liggen. Om maarJezelf iets verbieden te eten enkele te noemen: Yosemite, Saguaro East, Grand Canyon of the Colorado, Monument Valley, Canyonlands, Arches, Natural Bridges, Capitol Reef, Zion en nog diverse andere parken en 'national monuments'. Ritchey WCS Autobon Evolution Road Handlebars --31.8m x 40cm --RRP 65533;ob 65533;300We reden de ruige Apache Trail door majestueus berglandschap, diverse prachtige 'scenic byways', wegen die speciaal door landschappelijk aantrekkelijk terrein voeren. U kunt metHorizontaal type van Heddon Magnum torpedo dit uitvoerige verslag en fotoreportage (plm. 740 foto's!) (na)genieten of u voorbereiden op een dergelijke tocht. Ik geef veel info, en links met kaarten en nog meer info.

Camiseta casa Selacci disserts 65533; 65533;n Argentinië Copa Am spam 65533; 65533;rica 2019 afmeting L Messi

bewaar 2020-Vrouwen Tentree Capuchon, M Meteoriet Zwart Juniper qyhqfd56194-Kleding

 

Peru, Bolivia en Chili; een uitgebreid reisverslag inclusief een grote fotoreportage CIESSE PIUMINI CPMJ30329 STIRRing blu-50

De meest bezochte pagina van deze website! 

Hoogtepunt van deze reis was natuurlijk het bezoek aan de ruïnes van de Inca-stad Machu Picchu: inderdaad onvergetelijk, het opdoemen van de fameuze ruïnestad uit de nevelflarden daar onder je. Maar de jeepsafari over het grootste zoutmeer ter wereld, de Salar de Uyuni, en de tocht langs wonderlijk gekleurde lagunes en bergen maakte zeker niet minder indruk.RIO goud Fly Line. WF5F NIEUW VRIJ SCHEPEN  En niet te vergeten de kleurrijke indianenmarkten die we hebben bezocht, zoals die van Tarabuco. Maar ook steden als Arequipa, La Paz, Sucre en Cusco waren zeer de moeite waard. Natuurlijk was het soms (lichamelijk) afzien door de hoogte op de Altiplano (vele dagen boven 4000 meter), maar de condor majesteitelijk zien langs scheren op meters afstand maakt veel goed. Lees hier over onze ervaringen en bekijk de foto's.  Laat u inspireren maar weet ook waar u aan begint met deze reis! Onvergetelijk wordt die zonder meer!  KLIK hier voor het reisverslag     

Jerry's Figure Skating Jurk 111 Windemere Jurk

 

Namibië. Dat is de Sossusvlei met de honderden meters hoge rode zandheuvels en Dead Vlei, met de dode bomen op de witte kleivlakte, scherp afstekend tegen het oranje-rode zand en de staalblauwe hemel. De foto’s van dit landschap die ik zag in boeken en tegenwoordig op internet fascineerden mij:Schockemohle Equinox Jumper Libra Ladies Breeches SALE GRATIS UK Shipping is dit echt of sterk gemanipuleerd? Ze bleken echt! Venum AMRAP Korte mouw Compressie T-ShirtEn het is het mysterieuze Kolmanskop, de aan het woestijnzand teruggegeven spookstad in het zuidwesten. En dan is er natuurlijk nog het befaamde Etosha-park, met de zoutpan en zijn gevarieerde dierenwereld. Deze drie redenen waren voor ons genoeg om dit land te bezoeken.
Al reizend zijn er nog hoogtepunten bij gekomen. Want ook de Fish River Canyon is natuurlijk een belevenis, vooral als je overnacht op de rand ervan.Patagonië Kamala Maxi Rok W WRSO 5880 WRSO Lifestyle Vrouwelijke Kleding En de ontmoetingen met Damara mensen en met de nog steeds koppig traditioneel levende Himba’s maken indruk. En zelfs het barre en vijandige landschap van het Skeleton Coast Park had ik niet willen missen. Ons letterlijke hoogtepunt was natuurlijk de vlucht in een Cessna boven de ontoegankelijke Namib-woestijn, waarbij we de rode, 300 meter hoge zandduinen en de kust met de scheepswrakken vanuit de lucht bekeken. KLIK HIER om meteen naar het artikel te gaan. 

TWEEDE KOSTEN R5 WegCycloop Schoenen

Op drie verschillende webpagina's vindt u een reisverslag van onze reis langs de legendarische Zijderoute, en wel door Turkmenistan, Oezbekistan en Kirgizië. Het mooiste van de drie, tenminste qua bezit aan culturele schatten is Oezbekistan. Hier het  reisverslag en reisfotoreportage,  Oezbekistan is vooral beroemd om zijn oasesteden Khiva, Bukhara en Samarkand, vroeger het centrum van de moslimwereld. Nu beroemd om de imposante moskeeën en madrassa's, Inov8 Roclite 300 blauw T43763 Trail hardlopen schoenen vrouw blauw Inov8koranscholen, overdadig versierd met mozaïeken en decoraties die je zó midden in de 1001-nacht sfeer brengen. Enerzijds moderner dan u misschien denkt, anderzijds een totaal andere wereld dan de onze in Nederland. Geen populairePaars wit kruis Country Colours Paardrijden Set bestemming, maar zeer de moeite waard, zeker voor liefhebbers van oude cultuur. En een vriendelijke bevolking!
Het verhaal over Kirgizië vindt u snel hier. Het is een arm bergland met prachtige natuur. 

Voor deze beide landen hadden we al een bezoek gebracht aan 30700045 BOSE A BISACCIA SKAY NeroNFL Autoolina Panthers zwart Metal Shade ^ Brass Bar Billiard Pool Table Licht. Een streng dictatoriaal geregeerd land, steenrijk, althans de machthebbers, met wit-marmeren steden maar ook met eeuwenoud erfgoed uit de tijd van de zijderoute en daarvóór.Ook is het in juni t/m september op iedere dinsdag badkledingdag Het deed ons wat denken aan reportages over Noord-Korea. Lege straten (vijf rijstroken breed), lege parken, megalomaneLa Sportiva --Mythos EU 42,5 Kletterschuhe beelden en gebouwen. Je komt er niet gemakkelijk binnen maar het is wel een belevenis.  

SPARTAN MC 2000 ENGELISH WILLaag CRICKET BBT SH