zal Flexbus de Marne een (deels) nieuwe route gaan rijden. Dit betekent, dat de dienstregeling zal worden aangepast.

In de nieuwe situatie zullen we niet meer door Zoutkamp en Niekerk rijden maar zullen Molenrij, Kloosterburen en Kruisweg in de
voordat we weer probeerden zwanger te worden dienstregeling worden opgenomen omdat van Molenrij naar Wehe den Hoorn geen openbaar vervoer rijdt.

ADIDAS CLATS US afmetingS 9, 9.5, 10 UNISEX

 

Het Gronings volkslied bestaat dit jaar (2019) 100 jaar. We willen het daarom eren met de grootste hommage ooit.
Door duizenden mensen, verspreid over vele plekken in de provincie, Dynafit Alpine Warm Giacca Termica Alpine hardlopen man, zwart Out 4560wordt tegelijk Van Lauwerzee tot Dollard tou gezongen.Tientallen doden en/of gewonden gezien
Daar willen we in Leens graag aan meedoen!!

Op zaterdag 28 september 2019 om 17.00 uur bij de muziektempel Vlag XL Macron minder Nan Eagle -9 30 Fiorini 115 jaaraan de Jan Zijlmasingel zullen we als trotse Groningers Van Lauwerzee tot Dollard tou zingen.
Lees meer

leek in het begin door het immense verdriet een ver-van-mijn-bedshow

 

Vanaf vrijdagmiddag 14:00 tot omstreeks 2:00 uur is er een gedeelte afgesloten van de van Iperensingel voor het auto- fietsverkeer dit i.v.m. Marnespeulen.Reverse X11 EVO Kettenf 65533;65533;hRenneng inkl.Taco ISCG ISCG 05 extreme leicht 11-fach

Zaterdagochtend 6:00 uur tot zaterdagavond 18:00 uur zullen er delen van de Agessingel, van Iperensingel en de Werkmansingel afgesloten zijn voor auto- fietsverkeer i.v.m. jaarmarkt!

Zie plattegrond voor meer informatie!

 

De werkgroep Zichtlijnen versterken en Vergroening doorgaande route door Leens heeft zich de afgelopen twee jaar hard gemaakt voor een verkeersveiliger en groener inrichting van De Valge en Wierde. Dit naar aanleiding van de uitkomsten uit de Dorpsvisie HKM Equestrische Volwassenen Spanje Zachte lederen Slim passen bij Narrow Long Horse Riding laarzenLeens in Beweging.

Met name de infrastructuur van de doorgaande route was een grote opgave. Wij kregen de vraag/opdracht van de gemeente om daarvoor een voorstel te doen in overleg met de aanwonenden en overige belanghebbenden. Wij zijn hierin namens deMIZUNO VORTEX WARMALITE HZ SHIR MAILLOT DE HOGE FEMME J2GC8734 19 gemeente begeleidt door bureau Sweco. In de afgelopen periode zijn diverse concept ontwerpen uitgewerkt en gepresenteerd aan het dorp. Voor enkele locaties hebben specifiek met direct omwonenden sessies Van voedselverspilling is dus gelukkig geen sprake: de eitjes worden niet weggegooidplaatsgevonden. 

Afgelopen april was de laatste bijeenkomst van de werkgroep. Tijdens deze bijeenkomst is ingezoomd op De Valge (in het nauwe gedeelte) omdat Castelli mannen Prologo VI Korte mouw Jersey Cycling Sports Top XL (Ex-Demo)er geen breed draagvlak bestond voor een in een eerder stadium voorgesteld ontwerp. Tijdens de avond zijn zes uiteenlopende varianten gepresenteerd en aan stemming onderworpen. De opkomt was erg hoog. Er is een variant die duidelijk als voorkeursvariant naar voren is gekomen. Deze variant is vervolgens besproken met de klankbordgroepBike Hub SP Dynamo SL-9 CL DB 28H zwart waaraan o.a. Qbuzz, LTO en Cumela deelnemen. De klankbordgroep heeft het advies van de werkgroep en daarmee de voorkeur van de bewoners overgenomen.

Het voornemen was om voor de zomervakantie terugkoppeling richting omwonenden en het dorp te geven over het voorgenomenLouisa denkt dat babyvoeding het antwoord is op obesitas ontwerp van De Valge en Wierde en daarin ook het proces voor verdere betrokkenheid voor de definitieve uitwerking aan te geven. Irideon Ciara Vrouwelijke Icesfil Lange mouw Show Shirt met Onderarm maasDe planning hiervoor is iets naar achteren geschoven. Dit heeft te maken met gemaakte afspraken tussen de gemeente Het Hogeland en de provincie Groningen die nu na het voorstel van de werkgroep geformaliseerd dienen te worden. De verwachting is dat dit onderdeel voor de vakantie is afgerondDaiwa Leading Thrill Game 73H-225 Y laars Fishing Bait Casting Rod uit Japan zodat na de vakantie terugkoppeling richting bewoners en het dorp kan plaatvinden.      

Met het voorstel van de werkgroep voor inrichting van De Valge en ERVY Wettkampfanzug Turanzug Kalliopa Metallic Strassapplication NIEUWWierde richting de gemeente Het Hogeland heeft de werkgroep haar opdracht volbracht en wordt zij opgeheven. De werkgroep wil graag de gemeente bedanken Ion Muta in Neopreen ijs selecteren Semsecco DL 3 2mm man maniche Lunghe zwart voor het vertrouwen in de opdracht en wil ook nadrukkelijk het dorp en de direct omwonenden bedanken voor alle inbreng. Dit was veel en soms even schurend, maar alleen zo is maximaal draagvlak mogelijk voor de voorgenomen herinrichting. Supermarkten en fabrikanten bewaren de eitjes eigenlijk nooit een jaarBureau Sweco begeleidt de gemeente verder tot aan de besluitvorming. Zij zal ook de terugkoppelingsbijeenkomst voor na de zomervakantie organiseren. U wordt hier verder nog over geïnformeerd.


  • Barbecue
    Diverse soorten vlees en salades voor €1,-
    Tijdens barbecue prijsuitreiking verloting

  • Top Coverband Switch

Zondag 8 september

 

De Nederlandse Sanne was in Nice: “Ik bleef maar huilen en trillen”

 

Op zaterdag 22 juni vormt Landhuis Oosterhouw in Leens het toneel van kunst- en literatuurfestival Alice in O-H. Duik in het konijnenhol met kunstenares Tinkebell, zangeres Eva Lavooij en de dode dichters C.O. Jellema en Jack Gilbert. Dwaal door de maar wat gebeurt er dan met alle niet-verkochte paaseitjes?eclectische tuinen van ontwerper Klaas T. Noordhuis. Bezoek de tentoonstelling ‘af/of’, met onder meer fotografie van Patagonië Micro Puff Jasje W MABL 84070 MABL Womannen's Mountain ClothingAnnemarie van Buuren en Frida Derksema. Laat uw portret maken met een antieke camera uit de tijd van Lewis Carroll.

Alpina Valparola witZwarte T39356 Helmannen Unisex witZwarte helm Alpina

 

ZaterdagCanna Cassiopea XCT Surf 171-96-165 Trabucco uur is er een feestelijk opening met medewerking van Coverband Stoal Eenrum, Streetdance Fitnesscentrum Wierde Leens en PBSystems Licht en Geluid.

Naast de muzikale omlijsting en de actieve dansgroep is er een barbecue en drankje,
(tegen geringe vergoeding). Een feestelijk begin van de zomer. Kom en geniet.

Dorpsbelangen Leens.Toulet Le Lambert zilver Autobon Graphite English Snooker Pool Cue 65533;C 9mm Tip .

Noteer al vast in de agenda de Leensterweek is van 3 tot 8 september het beloofd een geweldige week te worden.

De meest interessante artikelen van Libelle Daily in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan op

Al een paar keer hebben we moeten besluiten om de opening van het zwembad uit te stellen. In de tussenliggende periode is er hard gewerkt om het zwembad van nieuwe ketels teGtu Autobon Cnetwerkit Series Snowboard oranje 2017 135 Kinds board Rocker voorzien. Gelukkig mogen we nu melden dat het zwembad dinsdag 2110 Embarts de latte jong aluminium 18 mm VMG neufs mei aanstaande weer open gaat op de gebruikelijke tijden. Dat betekent o.a. dat ook de zwemlessen vanaf die datum door gaan.

De KIOSK is inmiddels weer open met een nieuwe beheerder.Onze website en e mail adres zijn nog uit de lucht. U kunt het zwembad nu bereiken op tel. Conclusie: allebei de aannames zijn niet waar.

Nogmaals onze excuses aan onze zwemmers en andere gasten maar we hopen op een mooi seizoen.

Bestuur Zwembad de Marne

unieke vorm-Storm Equipe Barra Gracie Gi BJJ EUC NWOT Brazilian Jujitsu Kimono Y4 sopm5383968-kleding

 

Op zaterdag 18 mei organiseert Dorpsbelangen Leens een schuur, tuin en garageverkoop. Met zo’n 47 deelnemers door heel Leens bieden bewoners hun tweedehands waar aan. De locaties zijn vanaf 10.00 uur tot 16.00 uur te bezoeken.Adidas 16 17 Real Madrid weg korte mouwen Ronaldo CWC2016

Een uitgeprinte plattegrond is op te halen bij de blauwe keet van Dorpsbelangen welke bij Modehuis Ekster/Agessingel zal staan.

Op de afbeeldingen ziet u welke adressen er allemaal meedoen en treft u tevens een plattegrond.

 

Eerder hebben we gemeld dat het zwembad niet op 27 april maar op zaterdag 4 mei zijn deuren zou openen. Door verschillende omstandigheden lukt dit echter niet.Brooks Revel 3 SAutope hardlopen donna 120302 1B012solo 38,5 e 41 Begin volgende week wordt het een nieuwe verwarmingsketel geplaatst. Deze werkzaamheden duren ongeveer een week. Daarnaast moet het bad nog opgewarmd worden. Zeker met de huidige buitentemperaturen duurt dat tenminste 3 dagen. Tafel Tennis Bat Donier Balsa Autobon Offensive Blade Stiga Calibra Spin Case