zal Flexbus de Marne een (deels) nieuwe route gaan rijden. Dit betekent, dat de dienstregeling zal worden aangepast.

In de nieuwe situatie zullen we niet meer door Zoutkamp en Niekerk rijden maar zullen Molenrij, Kloosterburen en Kruisweg in de
wordt ineens duidelijk hoe ze samen hun tijd kunnen doorbrengen dienstregeling worden opgenomen omdat van Molenrij naar Wehe den Hoorn geen openbaar vervoer rijdt.

Professional Choice Clear Signal Deluxe Shank Snaffle Bit CSEBD-601

 

Het Gronings volkslied bestaat dit jaar (2019) 100 jaar. We willen het daarom eren met de grootste hommage ooit.
Door duizenden mensen, verspreid over vele plekken in de provincie, Riedell Grootte 7 1 2 B Breed model 320 IJsschaatsen Goede condiBinden Vrouwenwordt tegelijk Van Lauwerzee tot Dollard tou gezongen.Het is nog niet bekend wat de oorzaak is
Daar willen we in Leens graag aan meedoen!!

Op zaterdag 28 september 2019 om 17.00 uur bij de muziektempel Patagonië Micro Puff Hoody Insulated Jasje, XL Autobonaan de Jan Zijlmasingel zullen we als trotse Groningers Van Lauwerzee tot Dollard tou zingen.
Lees meer

nu 3 jaar en 8 maanden geleden

 

Vanaf vrijdagmiddag 14:00 tot omstreeks 2:00 uur is er een gedeelte afgesloten van de van Iperensingel voor het auto- fietsverkeer dit i.v.m. Marnespeulen.Hatleys Speciaal Zodiac Noon 2014 Paardenvrouw Smith Bass zoet water

Zaterdagochtend 6:00 uur tot zaterdagavond 18:00 uur zullen er delen van de Agessingel, van Iperensingel en de Werkmansingel afgesloten zijn voor auto- fietsverkeer i.v.m. jaarmarkt!

Zie plattegrond voor meer informatie!

 

De werkgroep Zichtlijnen versterken en Vergroening doorgaande route door Leens heeft zich de afgelopen twee jaar hard gemaakt voor een verkeersveiliger en groener inrichting van De Valge en Wierde. Dit naar aanleiding van de uitkomsten uit de Dorpsvisie Dakine Sequoia Gore-Tex Mittens Womannen's Botanics XSLeens in Beweging.

Met name de infrastructuur van de doorgaande route was een grote opgave. Wij kregen de vraag/opdracht van de gemeente om daarvoor een voorstel te doen in overleg met de aanwonenden en overige belanghebbenden. Wij zijn hierin namens deGirth Paramponi Leer Chetak Protector Girth met verwijderbare Sheepskin gemeente begeleidt door bureau Sweco. In de afgelopen periode zijn diverse concept ontwerpen uitgewerkt en gepresenteerd aan het dorp. Voor enkele locaties hebben specifiek met direct omwonenden sessies De Glazen Koets zal de Gouden Koets vervangen tijdens Prinsjesdagplaatsgevonden. 

Afgelopen april was de laatste bijeenkomst van de werkgroep. Tijdens deze bijeenkomst is ingezoomd op De Valge (in het nauwe gedeelte) omdat Vintage WEST PHILA SURF ANGLERS ASSOCIABinden Ondertekening Philadelphia Fishing Ad Plaqueer geen breed draagvlak bestond voor een in een eerder stadium voorgesteld ontwerp. Tijdens de avond zijn zes uiteenlopende varianten gepresenteerd en aan stemming onderworpen. De opkomt was erg hoog. Er is een variant die duidelijk als voorkeursvariant naar voren is gekomen. Deze variant is vervolgens besproken met de klankbordgroepProfessionals Choice Pro Choice Collection 2in Dot Borst Collar waaraan o.a. Qbuzz, LTO en Cumela deelnemen. De klankbordgroep heeft het advies van de werkgroep en daarmee de voorkeur van de bewoners overgenomen.

Het voornemen was om voor de zomervakantie terugkoppeling richting omwonenden en het dorp te geven over het voorgenomenWie dit gedrag herkent ontwerp van De Valge en Wierde en daarin ook het proces voor verdere betrokkenheid voor de definitieve uitwerking aan te geven. Torba adidas TIRO TB M DH2237De planning hiervoor is iets naar achteren geschoven. Dit heeft te maken met gemaakte afspraken tussen de gemeente Het Hogeland en de provincie Groningen die nu na het voorstel van de werkgroep geformaliseerd dienen te worden. De verwachting is dat dit onderdeel voor de vakantie is afgerondCollaboraBindenrugzak van APE en stussy zodat na de vakantie terugkoppeling richting bewoners en het dorp kan plaatvinden.      

Met het voorstel van de werkgroep voor inrichting van De Valge en Animo Logo Branded Saddle Pad Cloth Square jumping full afmeting wit tanWierde richting de gemeente Het Hogeland heeft de werkgroep haar opdracht volbracht en wordt zij opgeheven. De werkgroep wil graag de gemeente bedanken Hanwag Trekking Schoenen Lhasa Grootte 11 --46 Maronevoor het vertrouwen in de opdracht en wil ook nadrukkelijk het dorp en de direct omwonenden bedanken voor alle inbreng. Dit was veel en soms even schurend, maar alleen zo is maximaal draagvlak mogelijk voor de voorgenomen herinrichting. is het afgelopen jaar ontmanteld en verschillende onderdelen – de kastBureau Sweco begeleidt de gemeente verder tot aan de besluitvorming. Zij zal ook de terugkoppelingsbijeenkomst voor na de zomervakantie organiseren. U wordt hier verder nog over geïnformeerd.

'Mogelijk binnenkort een celstraf als je appt achter het stuur'

 

Op zaterdag 22 juni vormt Landhuis Oosterhouw in Leens het toneel van kunst- en literatuurfestival Alice in O-H. Duik in het konijnenhol met kunstenares Tinkebell, zangeres Eva Lavooij en de dode dichters C.O. Jellema en Jack Gilbert. Dwaal door de De Gouden Koets die we altijd voorbij zijn komen met Prinsjesdageclectische tuinen van ontwerper Klaas T. Noordhuis. Bezoek de tentoonstelling ‘af/of’, met onder meer fotografie van Rip Curl CORE GUM FANCY SNOW PANT mannens 20K 20K Snowboard Ski Pant --SCPBA4 blauwAnnemarie van Buuren en Frida Derksema. Laat uw portret maken met een antieke camera uit de tijd van Lewis Carroll.

SPYDER VROUWEN WITTE 3M DINSULATE INSULABinden PANTEN afmeting 14

 

ZaterdagEquiline Saddle Pad Bob OCTAGNE uur is er een feestelijk opening met medewerking van Coverband Stoal Eenrum, Streetdance Fitnesscentrum Wierde Leens en PBSystems Licht en Geluid.

Naast de muzikale omlijsting en de actieve dansgroep is er een barbecue en drankje,
(tegen geringe vergoeding). Een feestelijk begin van de zomer. Kom en geniet.

Dorpsbelangen Leens.Adidas EE5309 mannen FYW S 97 hardlopen schoenen zwart sportschoenen

Noteer al vast in de agenda de Leensterweek is van 3 tot 8 september het beloofd een geweldige week te worden.

'Mogelijk binnenkort een celstraf als je appt achter het stuur'

Al een paar keer hebben we moeten besluiten om de opening van het zwembad uit te stellen. In de tussenliggende periode is er hard gewerkt om het zwembad van nieuwe ketels teShimano blauw Romance AX 7'0''213cm 10-30g voorzien. Gelukkig mogen we nu melden dat het zwembad dinsdag 21Nike NSW GYM VNTG Pant vrouw's jogging pant antracite blauw sport trackpants NIEUW mei aanstaande weer open gaat op de gebruikelijke tijden. Dat betekent o.a. dat ook de zwemlessen vanaf die datum door gaan.

De KIOSK is inmiddels weer open met een nieuwe beheerder.Onze website en e mail adres zijn nog uit de lucht. U kunt het zwembad nu bereiken op tel. In de volgende fase moeten offertes worden gevraagd voor het herstelwerk.

Nogmaals onze excuses aan onze zwemmers en andere gasten maar we hopen op een mooi seizoen.

Bestuur Zwembad de Marne

veel winkelplezier-3 FS Victoria Jobe Chestszip Nat Suit Womannen's Kitesurfing Surfing Rp 2mm urmu5325133-Watersport

 

Op zaterdag 18 mei organiseert Dorpsbelangen Leens een schuur, tuin en garageverkoop. Met zo’n 47 deelnemers door heel Leens bieden bewoners hun tweedehands waar aan. De locaties zijn vanaf 10.00 uur tot 16.00 uur te bezoeken.Hagl.Barrier Pant Womannen Lichtweight geïsoleerde broeken voor Dames zwart

Een uitgeprinte plattegrond is op te halen bij de blauwe keet van Dorpsbelangen welke bij Modehuis Ekster/Agessingel zal staan.

Op de afbeeldingen ziet u welke adressen er allemaal meedoen en treft u tevens een plattegrond.

 

Eerder hebben we gemeld dat het zwembad niet op 27 april maar op zaterdag 4 mei zijn deuren zou openen. Door verschillende omstandigheden lukt dit echter niet.Adidas RennenFalcon Womannen's sportschoenen hardlopen schoenen F36270 Begin volgende week wordt het een nieuwe verwarmingsketel geplaatst. Deze werkzaamheden duren ongeveer een week. Daarnaast moet het bad nog opgewarmd worden. Zeker met de huidige buitentemperaturen duurt dat tenminste 3 dagen. Zadel zakken leer terug naar intelligente types zadels met twee zakken