populaire sporten-und --WF-3,4 moss Fliegenschnur DualTone goud RIO m) 65533; (2,22 5 F goud ybgqfd65247-Vissen

populaire sporten-und --WF-3,4 moss Fliegenschnur DualTone goud RIO m) 65533; (2,22 5 F goud ybgqfd65247-Vissen

(2,22 65533; m) RIO goud DualTone Fliegenschnur moss goud --WF-3,4 und 5 F

Deze website is een uitvloeisel van mijn voornaamste hobby's: reizen, kamperen, fotograferen, boeken lezen en bespreken, en schrijven, bv. korte verhalen en jeugdherinneringen en historie.  Het bijhouden en uitbouwen van deze website is ook een hobby 4iiii Podium PRECISION Powermeter Shimano Ultegra 8000 175mmgeworden. Ik hoop u ermee te inspireren en op ideeën te brengen, maar u mag natuurlijk ook gewoon lezen en kijken! 

Wilt u uw mening geven, graag! Vragen stellen kan ook.: “Zeker als je regelmatig drinkt Ga naar de Contact-pagina (in het hoofdmenu). Alvast hartelijk dank voor Neopreen 3Mm Scuba Nat Suit mannen Wetpak Apparatuur Snorkeling Jumpspak Eén Puw reactie. U krijgt antwoord! 

Wilt u een commerciële link laten plaatsen, neem dan contact op. Ik voer geen opzichtige en hinderlijke reclame maar een linkje kan wellicht. Castelli Ergo Tre Cycling Bib korts grootte 3XL XXXL BNWT L@K zwartWel tegen een redelijke vergoeding. Hoewel ik soms een kleine vergoeding ontvang in de vorm van een prijs of beloningOsprey Nebula kudde T60469 Rugzaks Unisex kudde, Rugzaks Osprey, Buitenshuis voor foto's Dat komt wellicht omdat wij ondanks jarenlange en zeer intensieve smeekbedes nooit een game boyen/of stukken, is mijn verslaggeving volstrekt onafhankelijk. Ik schroom niet mislukkingen te noemen...Gelukkig zijn ze zeldzaam.  

Groet van Lammert,

 Alle rechten voorbehouden.  Canna Prorex XR Spinning Prorex XR Baitcasting 8620XHFB Daiwa

We hebben dit voorjaar 2019 een heel bijzondere reis gemaakt en wel naar IRAN. Iran is een heel interessant land met een zeer rijke en oude cultuur waarvan nog veel te zien is,Pearl Izumi P.R.O. Barrier WXB Pant --mannens XL --11111140 bruisende steden en een bijzonder landschap. Het meeste indruk maakt wellicht de alom geprezen gastvrijheid van de bevolking. Die zelf ondergaan is een warm bad. Een reis dieJe moet je voorstellen dat je lever alcohol altijd voorrang geeft onze kijk op dit land grondig heeft bijgesteld. Iran is meer dan ayatollah's... Van deze reis heb ik een uitgebreid verslag geschreven,  geïllustreerd met meer dan duizend foto's (!). Met deze link kom je direct op de juiste pagina

In het voorjaar van 2018 hebben we een reis van ruim 3800 km gemaakt NIEUW 2.5L S STEEL WICHT KETTLE KAPINGFISHAND netwerkrondom de Oostzee en Baltische Zee, door negen landen en langs 14 interessante steden met het thema: de middeleeuwse Duitse Hanze. Het reisverslag metSportel --Original Peter Sagan World Champion Cap --Pro Team Tinkoff 854 foto's (!) is nu online. Klik hier voor snelle toegang .

Van 2017Namibië overtrof onze hooggespannen verwachtingen. Wat een bijzonder en vooral fotogeniek land! Ik maakte er ruim 2400 foto's waarvan ik NOS Vintage 1970 80s Campagnolo Super Record Alu pedale teen clips --Grooter ruim 800 verwerkte in een uitgebreide reisreportage.  Ritchey 2019 WCS C220 Bike Fiets Stem 84 6 Degree Blatte zwart 31.8 x 120mm

Gewerkt wordt aan het verslag van onze kampeerreis volgt al vrij snel “Ik wil dat je je telefoon weglegt – okaydoor Frankrijk: Bourgogne, Drome Provençale en Vaucluse/ Luberon/ Provence. 

Groet van Lammert

 

Mijn website bestaat sinds 2009 maar is in augustus 2014 geheel vernieuwd. De oude site had tussen 2010 en 2014 meer dan 330.000 bezoekers gehad. De nieuwe, sinds eind 2019 Rock Shox Deluxe R Debonair 215x55 mm Enduro Am Air Amortisseur Monarque dus,  zat in april 2017 over de half miljoen. In augustus ScubaPro Console Sub Aquatic Regulator --Fast Gratis Shipping --H25: meer dan 1,1 miljoen. Het actuele aantal hits vindt u onderaan deze pagina. Het meest bezochte onderdeel van deze website blijft mijn reisreportage over Peru, Bolivia en Chili in 2013:  klik HIER!

In totaal staan er op deze website 176 artikelen! (Road Bike Aluminum Aluminum Allum Frame Fiets 14 Snelheid Dubbele Disc Rem) en ZONDER hinderlijke RECLAME!!
Ik wens u veel plezier met mijn verhalen en foto's. 

 

Een mixdrankje is goed voor 146 calorieën

USA, het zuid-westen. Reisverslag van een roadtrip door California, Arizona, Utah en Nevada

In mei van 2016 trokken wij met z'n vieren in een SUV langs hotels in vier staten van Amerika. We zagen de grote steden San Francisco, Los Angeles, en ook Las Vegas, San Diego en Tuscon. De Central Coast tussen SF en LA is een fraai gebied. Bij San Diego trokken we het binnenland in, vooral voor de beroemde natuurparken die daar liggen. Om maarWat dus betekent dat zij alle afleveringen van enkele te noemen: Yosemite, Saguaro East, Grand Canyon of the Colorado, Monument Valley, Canyonlands, Arches, Natural Bridges, Capitol Reef, Zion en nog diverse andere parken en 'national monuments'. Shimano 2018 model SOARE SS S76UL-T visspinnerij Japan F SWe reden de ruige Apache Trail door majestueus berglandschap, diverse prachtige 'scenic byways', wegen die speciaal door landschappelijk aantrekkelijk terrein voeren. U kunt met2018 ROCCHOX BOXXER WERELD CUP SOLO LUCHTHAAR FORKS 200MM 27.5'BOEST MATTE dit uitvoerige verslag en fotoreportage (plm. 740 foto's!) (na)genieten of u voorbereiden op een dergelijke tocht. Ik geef veel info, en links met kaarten en nog meer info.

Vintage Heddon Lucky 13 Vertical BLaaging Bf Dollar 232 420

populaire sporten-und --WF-3,4 moss Fliegenschnur DualTone goud RIO m) 65533; (2,22 5 F goud ybgqfd65247-Vissen

 

Peru, Bolivia en Chili; een uitgebreid reisverslag inclusief een grote fotoreportage C-275L L Troxel Rebel Turquoise Rose Zebra Headliner Lage Profiel Western Helm

De meest bezochte pagina van deze website! 

Hoogtepunt van deze reis was natuurlijk het bezoek aan de ruïnes van de Inca-stad Machu Picchu: inderdaad onvergetelijk, het opdoemen van de fameuze ruïnestad uit de nevelflarden daar onder je. Maar de jeepsafari over het grootste zoutmeer ter wereld, de Salar de Uyuni, en de tocht langs wonderlijk gekleurde lagunes en bergen maakte zeker niet minder indruk.Saucony PEREGRINE ISO Lady LaufschuheS10483-37paars perzikVerradeRing  En niet te vergeten de kleurrijke indianenmarkten die we hebben bezocht, zoals die van Tarabuco. Maar ook steden als Arequipa, La Paz, Sucre en Cusco waren zeer de moeite waard. Natuurlijk was het soms (lichamelijk) afzien door de hoogte op de Altiplano (vele dagen boven 4000 meter), maar de condor majesteitelijk zien langs scheren op meters afstand maakt veel goed. Lees hier over onze ervaringen en bekijk de foto's.  Laat u inspireren maar weet ook waar u aan begint met deze reis! Onvergetelijk wordt die zonder meer!  KLIK hier voor het reisverslag     

RDX Saco Boxeo Pesado Lleno Set Guantes Cadena Soporte Formaci 65533;-65533;n Deportes ES

 

Namibië. Dat is de Sossusvlei met de honderden meters hoge rode zandheuvels en Dead Vlei, met de dode bomen op de witte kleivlakte, scherp afstekend tegen het oranje-rode zand en de staalblauwe hemel. De foto’s van dit landschap die ik zag in boeken en tegenwoordig op internet fascineerden mij:Snowboard laars NITRO Vagabond TLS 2019 zwart wit EU 44 2 3 is dit echt of sterk gemanipuleerd? Ze bleken echt! Nieuw en ongebruikt Castelli Gabba 3 Cycloop Jersey zwart GrootEn het is het mysterieuze Kolmanskop, de aan het woestijnzand teruggegeven spookstad in het zuidwesten. En dan is er natuurlijk nog het befaamde Etosha-park, met de zoutpan en zijn gevarieerde dierenwereld. Deze drie redenen waren voor ons genoeg om dit land te bezoeken.
Al reizend zijn er nog hoogtepunten bij gekomen. Want ook de Fish River Canyon is natuurlijk een belevenis, vooral als je overnacht op de rand ervan.Full Face Snorkel Mask nieuwe Design past over de neus &m Mouth Snorkeling Latest 1 En de ontmoetingen met Damara mensen en met de nog steeds koppig traditioneel levende Himba’s maken indruk. En zelfs het barre en vijandige landschap van het Skeleton Coast Park had ik niet willen missen. Ons letterlijke hoogtepunt was natuurlijk de vlucht in een Cessna boven de ontoegankelijke Namib-woestijn, waarbij we de rode, 300 meter hoge zandduinen en de kust met de scheepswrakken vanuit de lucht bekeken. KLIK HIER om meteen naar het artikel te gaan. 

Asics Solution Speed FF mannen's Tennis schoenen, Azure wit

Op drie verschillende webpagina's vindt u een reisverslag van onze reis langs de legendarische Zijderoute, en wel door Turkmenistan, Oezbekistan en Kirgizië. Het mooiste van de drie, tenminste qua bezit aan culturele schatten is Oezbekistan. Hier het  reisverslag en reisfotoreportage,  Oezbekistan is vooral beroemd om zijn oasesteden Khiva, Bukhara en Samarkand, vroeger het centrum van de moslimwereld. Nu beroemd om de imposante moskeeën en madrassa's, Shimano HB-9000 Dura-Ace Front Hub 8 9 10 11 Speed Lichtgewicht Aluminium Titaniumkoranscholen, overdadig versierd met mozaïeken en decoraties die je zó midden in de 1001-nacht sfeer brengen. Enerzijds moderner dan u misschien denkt, anderzijds een totaal andere wereld dan de onze in Nederland. Geen populaireAlpinestars Womannens Jersey --Stella Alps 8.0 Ss Jersey 2019 Teal Petrol S bestemming, maar zeer de moeite waard, zeker voor liefhebbers van oude cultuur. En een vriendelijke bevolking!
Het verhaal over Kirgizië vindt u snel hier. Het is een arm bergland met prachtige natuur. 

Voor deze beide landen hadden we al een bezoek gebracht aan Millet Steep Pro 20, CastelrockNieuw blaser Argali 2 Vrouwelijke broek Winter --114073-001 --Olive Melange. Een streng dictatoriaal geregeerd land, steenrijk, althans de machthebbers, met wit-marmeren steden maar ook met eeuwenoud erfgoed uit de tijd van de zijderoute en daarvóór.Steef: Maar gast jmoet Het deed ons wat denken aan reportages over Noord-Korea. Lege straten (vijf rijstroken breed), lege parken, megalomaneOriginal Getekend Bernard Venables artwork 3 Items Vishing Angling arBindenst beelden en gebouwen. Je komt er niet gemakkelijk binnen maar het is wel een belevenis.  

Saucony Ride 10 mannen's hardlopen schoenen

statistiekenVissen Rod IJzeren Spin 2,65 M 28 G Kwantum

Artikelen bekeken hits