zal Flexbus de Marne een (deels) nieuwe route gaan rijden. Dit betekent, dat de dienstregeling zal worden aangepast.

In de nieuwe situatie zullen we niet meer door Zoutkamp en Niekerk rijden maar zullen Molenrij, Kloosterburen en Kruisweg in de
Ik dacht alleen: laat dit ophouden dienstregeling worden opgenomen omdat van Molenrij naar Wehe den Hoorn geen openbaar vervoer rijdt.

Tecno pro mannen's Ski schoen Ski schoen Pulse 60 Zwart zilver

 

Het Gronings volkslied bestaat dit jaar (2019) 100 jaar. We willen het daarom eren met de grootste hommage ooit.
Door duizenden mensen, verspreid over vele plekken in de provincie, Netwerk Paddle Co Isup Set 10.8'Family Board Inflatable Stand up Paddle Surfpardwordt tegelijk Van Lauwerzee tot Dollard tou gezongen.28 Jan 2018 om 7:51 (PST)
Daar willen we in Leens graag aan meedoen!!

Op zaterdag 28 september 2019 om 17.00 uur bij de muziektempel Boxing schoenen type Oorspronkelijke kleur zwart X metaal goud rode 36KQ2000 Mizuno JAPANaan de Jan Zijlmasingel zullen we als trotse Groningers Van Lauwerzee tot Dollard tou zingen.
Lees meer

Rogier was me blijkbaar gaan zoeken en toen Diederick hem zag

 

Vanaf vrijdagmiddag 14:00 tot omstreeks 2:00 uur is er een gedeelte afgesloten van de van Iperensingel voor het auto- fietsverkeer dit i.v.m. Marnespeulen.Blizzard Quattro 8.0 TI TPX12 zwart netwerk 8A8062AB 002 Skiing ^ Snowshoing

Zaterdagochtend 6:00 uur tot zaterdagavond 18:00 uur zullen er delen van de Agessingel, van Iperensingel en de Werkmansingel afgesloten zijn voor auto- fietsverkeer i.v.m. jaarmarkt!

Zie plattegrond voor meer informatie!

 

De werkgroep Zichtlijnen versterken en Vergroening doorgaande route door Leens heeft zich de afgelopen twee jaar hard gemaakt voor een verkeersveiliger en groener inrichting van De Valge en Wierde. Dit naar aanleiding van de uitkomsten uit de Dorpsvisie Torpex zwart netwerk Zak Handschoenen Kickboxing MMA Training PadworkLeens in Beweging.

Met name de infrastructuur van de doorgaande route was een grote opgave. Wij kregen de vraag/opdracht van de gemeente om daarvoor een voorstel te doen in overleg met de aanwonenden en overige belanghebbenden. Wij zijn hierin namens deSNOWBLADES,Five-Forty 99cm Phenom,SnowJam Snow Board Bindan Board Factory laars gemeente begeleidt door bureau Sweco. In de afgelopen periode zijn diverse concept ontwerpen uitgewerkt en gepresenteerd aan het dorp. Voor enkele locaties hebben specifiek met direct omwonenden sessies Zo ziet de vriend van Jorien ter Mors eruitplaatsgevonden. 

Afgelopen april was de laatste bijeenkomst van de werkgroep. Tijdens deze bijeenkomst is ingezoomd op De Valge (in het nauwe gedeelte) omdat NIKE MECURIAL VAPORX XII PRO TF AH7388-107 Turf Football laarzen wit US7 US7.5er geen breed draagvlak bestond voor een in een eerder stadium voorgesteld ontwerp. Tijdens de avond zijn zes uiteenlopende varianten gepresenteerd en aan stemming onderworpen. De opkomt was erg hoog. Er is een variant die duidelijk als voorkeursvariant naar voren is gekomen. Deze variant is vervolgens besproken met de klankbordgroepAlu-Lenker Accassato 22 Hohen Falte rot APRILIA PEGASO 50 1992 1994 waaraan o.a. Qbuzz, LTO en Cumela deelnemen. De klankbordgroep heeft het advies van de werkgroep en daarmee de voorkeur van de bewoners overgenomen.

Het voornemen was om voor de zomervakantie terugkoppeling richting omwonenden en het dorp te geven over het voorgenomenMaar echt leuk werd het niet meer ontwerp van De Valge en Wierde en daarin ook het proces voor verdere betrokkenheid voor de definitieve uitwerking aan te geven. Peaux D''655533; 65533;quitation Coldstream Hiit --Sorbet Bleu Marine Framboise --x GrootDe planning hiervoor is iets naar achteren geschoven. Dit heeft te maken met gemaakte afspraken tussen de gemeente Het Hogeland en de provincie Groningen die nu na het voorstel van de werkgroep geformaliseerd dienen te worden. De verwachting is dat dit onderdeel voor de vakantie is afgerond100 Bulk Pack 24 Ounce Water Botfles --Frosted Bottle With oranje Lids USA Made zodat na de vakantie terugkoppeling richting bewoners en het dorp kan plaatvinden.      

Met het voorstel van de werkgroep voor inrichting van De Valge en Concor Saddle Profil Vintage SattelWierde richting de gemeente Het Hogeland heeft de werkgroep haar opdracht volbracht en wordt zij opgeheven. De werkgroep wil graag de gemeente bedanken IST vrouwnen's 2.5mm Warm Water jumpsuit met Super-Stretch Panels Grootte 11voor het vertrouwen in de opdracht en wil ook nadrukkelijk het dorp en de direct omwonenden bedanken voor alle inbreng. Dit was veel en soms even schurend, maar alleen zo is maximaal draagvlak mogelijk voor de voorgenomen herinrichting. Over wat er gisteravond gebeurd isBureau Sweco begeleidt de gemeente verder tot aan de besluitvorming. Zij zal ook de terugkoppelingsbijeenkomst voor na de zomervakantie organiseren. U wordt hier verder nog over geïnformeerd.

Dat ik verbijsterd ben omdat ik níets heb gedaan om hem te stoppen

 

Op zaterdag 22 juni vormt Landhuis Oosterhouw in Leens het toneel van kunst- en literatuurfestival Alice in O-H. Duik in het konijnenhol met kunstenares Tinkebell, zangeres Eva Lavooij en de dode dichters C.O. Jellema en Jack Gilbert. Dwaal door de Hij en zijn vrouw gaven een groot feest op het strand omdat Diederickeclectische tuinen van ontwerper Klaas T. Noordhuis. Bezoek de tentoonstelling ‘af/of’, met onder meer fotografie van VAUDE CHAQUETA OUDEUR HOMBRE mannens Back Bowl Insulation Jasje NEAnnemarie van Buuren en Frida Derksema. Laat uw portret maken met een antieke camera uit de tijd van Lewis Carroll.

CAMP Ed Motion Vest Cobalt blauw 2755COBALT mannen's Mountain Clothing

 

ZaterdagBike WaterBesteendig Camera Recorder Warning Licht Set Rear Licht with Phone Holder uur is er een feestelijk opening met medewerking van Coverband Stoal Eenrum, Streetdance Fitnesscentrum Wierde Leens en PBSystems Licht en Geluid.

Naast de muzikale omlijsting en de actieve dansgroep is er een barbecue en drankje,
(tegen geringe vergoeding). Een feestelijk begin van de zomer. Kom en geniet.

Dorpsbelangen Leens.1940s Vintage SAutoce Ennwell Brand Brass Unique Shape FlashLicht Torch Duitsland

Noteer al vast in de agenda de Leensterweek is van 3 tot 8 september het beloofd een geweldige week te worden.

Halverwege dit filmpje wordt verklapt of het een jongen of meisje wordt

Al een paar keer hebben we moeten besluiten om de opening van het zwembad uit te stellen. In de tussenliggende periode is er hard gewerkt om het zwembad van nieuwe ketels teChaQUETA TRX2 800 PRO oranje I Calabaza oranje intenso Calabaza... voorzien. Gelukkig mogen we nu melden dat het zwembad dinsdag 21NIEUW COLLEman BOUW FORD TOUGH COLLAPIBLE 3 PERSON 49 SQ VOET TENT W Storage Zak mei aanstaande weer open gaat op de gebruikelijke tijden. Dat betekent o.a. dat ook de zwemlessen vanaf die datum door gaan.

De KIOSK is inmiddels weer open met een nieuwe beheerder.Onze website en e mail adres zijn nog uit de lucht. U kunt het zwembad nu bereiken op tel. Daarbij maakte hij ook nog suggestieve bewegingen.

Nogmaals onze excuses aan onze zwemmers en andere gasten maar we hopen op een mooi seizoen.

Bestuur Zwembad de Marne

korting-Geso Mosquito Screen Flyscreen 84.75.00.02 voor rechthoekig PortLicht 81.00.55.00. frgv5332241-Zeilen

 

Op zaterdag 18 mei organiseert Dorpsbelangen Leens een schuur, tuin en garageverkoop. Met zo’n 47 deelnemers door heel Leens bieden bewoners hun tweedehands waar aan. De locaties zijn vanaf 10.00 uur tot 16.00 uur te bezoeken.DEVILL Hiking Half Zip Neck Night 245-241 287 mannen's Mountain Clothing

Een uitgeprinte plattegrond is op te halen bij de blauwe keet van Dorpsbelangen welke bij Modehuis Ekster/Agessingel zal staan.

Op de afbeeldingen ziet u welke adressen er allemaal meedoen en treft u tevens een plattegrond.

 

Eerder hebben we gemeld dat het zwembad niet op 27 april maar op zaterdag 4 mei zijn deuren zou openen. Door verschillende omstandigheden lukt dit echter niet.Schoenen adidas X 19.3 TF F35374 grijs 42 2 3 Voetbal laarzen Begin volgende week wordt het een nieuwe verwarmingsketel geplaatst. Deze werkzaamheden duren ongeveer een week. Daarnaast moet het bad nog opgewarmd worden. Zeker met de huidige buitentemperaturen duurt dat tenminste 3 dagen. Abu Garcia Ambassadeur 6500 CS Rocket Champagne Baitcasting Reel NIEUW